مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: 6 عدد
روغن: مقدار لازم
نمک و فلفل: مقدار لازم
پنیر پارمسان رنده شده: یک سوم پیمانه
ژامبون گوشت: 15- 10 برش، سرخ شود.
پنیر چدار رنده شده: 4- 3 پیمانه
جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
پیازچه کاملا ریز شده: 7 عدد
خامه ترش یا سس باربکیو: مقداری
طرز تهیه:
• فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
• پوست سیبزمینیها را خوب شسته و خشک کنید.
• آنها را روی سینی فر قرار داده و درون فر به مدت یک ساعت یا تا زمانی که نرم شوند ( بستگی به سایز سیبزمینی دارد) حرارت دهید.
• بگذارید تا حدی خنک شوند که بتوان آنها را به راحتی در دست گرفت.
• فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم نگه دارید.
• سیبزمینیها را از طول، به دو قسمت تقسیم کنید.
• درون سیبزمینیها را با قاشق تا اندازه یک سانتیمتر مانده به پوست، بیرون آورید.
• درون ظرف مخصوص فر را چرب کنید.
• سیبزمینیهای نیمه را درون ظرف چرب شده در فر قرار دهید.
• روی سیبزمینیها باقیمانده به پوست را نمک و فلفل و پنیر رنده شده پارمسان بریزید.
• درون کاسهای پنیر رنده شده، ژامبون خرد شده، جعفری خرد شده و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
• مخلوط پنیر را به طور یکنواخت روی سیبزمینیها قرار دهید.
• سیبزمینیها را به مدت 25 دقیقه درون فر حرارت دهید تا پوست سیبزمینیها ترد شده و پنیرها آب شوند.
• سیبزمینیها را درون ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن ها را با پیازچههای خرد شده تزئین کنید.
• غذای آماده شده را میتوانید با مقداری خامه ترش یا سس باربکیو میل کنید.
www.food.com